Spørsmål og svar

Både før og under spill, blir det en del spørsmål, her prøver vi å besvare så mye som mulig. Er det noe mer som du lurer på, ikke være redd for å ta kontakt med oss.

Hvorfor må man være minimum 10 spillere?

Vi har 10 spillere som minimum av flere grunner. Det kreves en del for å holde alle utgifter gående og tiden vi bruker til forberedelser og opprydding, service og fylling av luft, er i hovedsak lik om man er 6 spillere eller 10 spillere. En annen grunn er at det er ikke så veldig morsomt å være 5-6-7 spillere totalt på banen. Vi ønsker å levere den beste opplevelsen som er mulig og setter visse kriterier for å oppnå dette. Skulle noen insistere på at f.eks 8 spillere er nok, ta kontakt så skal vi se om vi får til noe.

Hvilke klær må man bruke?

Vi anbefaler alltid klær som er behagelige å bevege seg mye i da man gjerne sitter seg på huk bak hinder og løper på banen. Mange er bekymret for å få «malingen» på klærne sine, men vi bruker kun biologisk nedbrytbar ball som er lett å skylle ut av klær. Bruk gjerne tursko/fjellsko, men joggesko fungerer også naturligvis.

Hvilket renhold er det på kamodressene og maskene?

Vi vasker alle dresser etter hver bruk. Våre masker desinfiseres etter hver bruk og vaskes før bruk. Vi vasker de før bruk siden visirene ofte blir støvete og det er best å vaske de rett før bruk.

Selger dere mat/drikke?

Nei, vi selger ikke noe mat eller drikke. Vi har grill tilgjengelig for bruk, med bruk må avtales på forhånd.

Gjør det vondt å bli truffet?

Dette er veldig individuelt, men det er iallefall ikke behagelig. Våre dresser er i størrelse L/XL, som gir mest mulig tøy som i sin tur bremser ball en god del før treff. Ta gjerne å bruk en lue eller caps du ikke er redd for. Det er ikke særlig behagelig å bli truffet i hodet, heller ikke særlig kjekt med masse maling i håret.

Hvilken aldersgrense har dere?

Vi opererer med 12 års aldersgrense. Men, for spill som har deltagere under 18 år, må det være en over 18 år som kan ta ansvar for spillere.

Hva er et godkjent treff?

For at et treff skal være godkjent, må en hel ball treffe spiller. Det hjelper ikke at den treffer markør eller et hinder og så videre på spiller. Ball trenger ikke å sprekke for at det skal være et godkjent treff.

Hva bør deltagere ta med seg?

Vi anbefaler gode sko, en mett mage og noe å drikke. Selv om det kanskje ikke alltid er så varmt i luften, så blir man fort varm når man spiller med kamodress.